+355695865190 ose +355695875689 info@rentpoint.al

Tirana International Airport (meet&greet)

Ju mund te rezervoni online dhe menjeher një perfaqësues i RENT POINT Albania do ju pres ne terminalin e mbërritjeve dhe do ju udhëzoj per tek automjeti i cili ndodhet vetem 2 min larg  nga mbërritjet.

Parkimi dhe taksat e aeroportit janë të përfshirë në çmim dhe nuk duhet të paguani extra. Stafi jonë ështe i gatshëm tju ndihmoj me udhëzime dhe informacione të nevojshme.

Rezervoni Tani!
Mund te na kontaktoni?
TELEFONI TANI FALAS: (Whats up & Viber)
+355695875689  or  +355695865190

Adresa e Vendodhjes

Rinas "Tirana International Airport" Mother "Tereza"

Nr Telefonit

+355695875689 | +355695865190

Adresa e emailit

info@rentpoint.al

Orari i Punës

Week Days: 00.00 Till 00.00
Saturday: 00.00 Till 00.00
Sunday: 00.00 Till 00.00

Tirana City Nisheraku

Book Now!
Want to book by Phone?
CALL Now for free: (Whats up & Viber)
+355695875689  or  +355695865190

Adresa e Vendodhjes

Rr "Muhedin Llagami" nisheraku, pall Sinani, kat 1

Nr Telefonit

+355695875689

Adresa e emailit

info@rentpoint.al

Orari i Punës

Week Days: 00.00 Till 23.30
Saturday: 00.00 Till 23.30
Sunday: 00.00 Till 23.30

Durres Port (meet & greet)

Ju mund te rezervoni online dhe njer perfaqsues i RENTPOINT do ju pres ne terminalin e mbërritjeve dhe do ju drejtor per tek automjeti

Ky sherbim dhe parkimi jane të përfshirë dhe nuk duhet të paguani extra

Rezervoni Tani!
Mund te na kontaktoni?
TELEFONI TANI FALAS: (Whats up & Viber)
+355695875689  or  +355695865190

Adresa e Vendodhjes

Durres Port

Nr Telefonit

+355695875689

Adresa e emailit

info@rentpoint.al

Orari i Punës

Week Days: 08.00 Till 23.30
Saturday: 08.00 Till 23.30
Sunday: 08.00 Till 23.30