+355695875689 ose +355695865190 info@rentpoint.al
Rreth nesh

Rreth Rent Point Albania Rent a car.

Rent Point Albania u krijua në 2016 dhe ofron një game të gjerë produktesh ne industrinë e makina me qera. Ne operojmë në tregun e republikës së Shqipërisë duke ju ofruar nje cilësi të lartë shërbimi dhe çmimet më konkuruese në treg. Stafi jonë është i trajnuar dhe shumë mikpritës duke ju dhënë informacionet e nevojshme që ju duhen gjatë periudhës qe merrni automjet me qera.

Rezervimi Online

Ju mund te rezervoni online direkt ne website-in tonë në të cilin është implementuar sistemi i sigurisë Secure SSL Layer i cili garanton sigurinë e të dhënave tuaja konfidenciale gjatë proçesit të rezervimit online. Koha e proçesimit dhe konfirmimit tërezervimit është 2-3 min.

Shërbimi jonë është i vlersuar me 5 yje nga klientë dhe bashkepunëtorë vendas dhe të huaj.