+355695865190 ose +355695875689 info@rentpoint.al

Rent Point Albania Makina me qeramakina me qera Tirane

Me një flotë moderne dhe një gamë të gjerë automjetesh Rent Point ju ufron çmimet më të mira në treg dhe cilësi te lartë sherbimi ne tregun e makina me qera.

Makina me qera Tirane    

Zyra e shërbimit ndodhet shumë afër qendrës së Tiranës dhe mund te merrni automjetin tuaj pa asnjë kosto shtesë. Flota jone fillon me makina me qera te lira, ekonomike, Skoda, Ford, Volkswagen deri, tek makina llukosoze me qera  Range Rover, Porsche Cayenne si dhe makina me qera 4x4

Makina me qera Rinas

Makinat me qera te ofruara nga ne janë modelet me të njohura ne treg dhe më të vlersuara.

Rezervoni automjetin tuaj online dhe stafi jonë do kujdeset që automjeti të jetë i disponueshem ne terminalin e aeroportit, duke ju kursyer kohë dhe pa asnje pagesë shtesë

Rezervo Tani!

Telefono Falas: (Whats up & Viber)
+355695875689 or +355695865190


Automjetet Tona